About הרמת סינוס

לאנשים הסובלים מסינוסיטיס כרונית וסכרת לא מאוזנת מומלץ להימנע מטיפול הרמת סינוס.

קיימים סיכונים נוספים בניתוח זה אך הם נדירים ביותר. אחד מסיכונים אלה הוא למשל דלקת או חוסר התאמה בין עצם הלסת לעצם המושתלת.

לעיתים חלקו התחתון של הסינוס קרוב מאד לרכס הלסת, וכאשר יש צורך בשתלים בחלק האחורי של הלסת, אין לנו מקום עבורם.

כאשר חוסר העצם נרחב יש להשתמש בטכניקה זו. בשיטה הנ”ל מבוצע חתך בחניכיים החושף את עצם הלסת. בעצם הלסת פותחים חלון אל חלל הסינוס ודרכו ניתן לבצע את בניית העצם הנדרשת.

הפרוצדורה כוללת החדרה של תחליף עצם אל מתחת לרירית שמצפה את הסינוס במקום שם רוצים לבצע את השתל. להליך הזה קוראים – ניתוח הרמה של רצפת הסינוס.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the very best YouTube working experience and our most up-to-date functions. Find out more

בעקבות המצב הביטחוני, לא ניתן לעשות שימוש בשירות זה מחוץ לגבולות ישראל. אנו מצטערים על אי הנוחות ומקווים לחזור לשגרה במהרה.

אסור לירוק, אסור לשטוף את הפה, אסור לקנח את האף, אסור לעשן , אסור לאכול ולשתות מאכלים חמים וקשים.

פגיעה בכלי דם סמוכים באזור הניתוח והופעת דימום בעקבות כך

הרמת סינוס שנעשה בצורה עיוורת ולא תמיד קרא עוד הטיפול אכן משיג את מטרתו

יש אנשים הזקוקים להשתלת שיניים באחורי הלסת העליונה, אבל בגלל אובדן עצם, אין שם מספיק עצם שתוכל לתמוך בשתלים.

טכנולוגיות חדשניות כמו השימוש בלייזר, מוסיפות בטיחות ויעילות למנתח ולמטופל. הפרדה והרמת ממברנת הסינוס, מיועדות ליצור חלל בו יושתל שתל העצם. על פי רוב, כיום נעשה שימוש בתחליפי עצם מבנק העצם או חומר מינראלי מבעלי חיים, דבר החוסך לרופא ולמטופל פתיחת אתר נוסף.

בעקבות הניתוח עשויות להופיע מספר תופעות לוואי, ביניהן נפיחות, דימומים באף או בפה, כאבים ובעיקר אי נוחות שהיא התופעה הנפוצה ביותר. על מנת להתגבר עליהן, רופאים עשויים לתת מרשמים לתרופות להקלה על הכאב, אנטיביוטיקות מסוגים שונים ושטיפות פה המשמידות חיידקים על מנת למנוע דלקות.

להגברת הצלחת ההשתלה משתמשים במיצוי תאי. למעשה זה רכיוז של חומרים הנמצאים בדם המזרזים ריפוי.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *